top of page

Doživite dvorac Morosini-Grimani kroz originalnu, adrenalinsku „escape“ avanturu

Još od doba Venecije, događale su se čarobne stvari u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu. Ovdje se rađalo i umiralo, voljelo i mrzilo, ratovalo i trgovalo…

Tristo godina unazad, nepoznati vitez pobijedio je na turniru. Umjesto da preuzme nagradu i otkrije svoj identitet, odjahao je ravno u zalazak sunca, ostavljajući iza sebe legendu i 7 viteških iskušenja.

Burne godine ratovanja uništile su kaštel. Dvaput je spaljen, ali još uvijek dominira Svetvinčentom, prkoseći zubu vremenu. Zidovi kaštela čuvaju veliku tajnu nepoznatog viteza koju nitko do sada nije uspio riješiti.

Možete li dokazati da ste dostojni viteštva i dešifrirati tajnu poruku kamenog natpisa?

Nezaboravna avantura čeka na Vas!

Što je to

ESCAPE CASTLE?

Za razliku od klasičnih „escape room“ igri, Escape Castle Svetvinčenat u igru uključuje cijeli kaštel Morosini-Grimani, info punkt, sve 3 kule, tamnicu, oružarnicu i tron. Tijekom ili nakon igre, posjetitelji mogu isprobavati srednjovjekovne sprave za mučenje, razgledati galeriju, kupiti suvenir ili uvjeriti se u impozantnost srednjovjekovnog oružja. Iako nema vremenskog ograničenja, timovima je u interesu igru proći čim prije da bi pronašli svoje mjesto na Grimanijevom zidu slavnih!

Igre su logičke, ali zahtijevaju suradnju igrača, stoga je optimalan broj članova tima od 2-5 člana, iako to ne mora biti krajnji broj.  Budući da istovremeno može igrati 7 timova, podijelite se i saznajte tko je bolji!

 

Osim zabave za Vas i prijatelje, igra je super poklon za rođendane ili zabave, team building aktivnosti i … ako želite zaprositi ljubav svog života, mi čak možemo sakriti zaručnički prsten!

Ne čekajte niti trenutka, upustite se u srednjovjekovnu avanturu..

 

REZERVACIJE NISU POTREBNE

CJENIK

Escape Castle Svetvinčenat – cijena po igraču 50,00 kn

 

Moderator igre - gamemaster će vas upoznati s pravilima igre i zamoliti da potpišete izjavu o tajnosti; siguno se slažete da ne bi bilo lijepo da vam netko prethodno otkrije rješenja i pokvari zabavu, a onda slijedi igra.

KONTAKT

Escape Castle Svetvinčenat,

Svetvinčenat 47, Svetvinčenat

T: +385 (0)52 384 318

E: info@grimanicastle.com

 

Nalazimo se u kaštelu Morosini – Grimani,

smještenom na glavnom trgu u Svetvinčentu.

RADNO VRIJEME

Ljetno radno vrijeme: PON – NED, 10:00h – 21:00h

Ostali mjeseci: na upit

 

Pratite na Facebooku

 

Savičenta d.o.o., Svetvinčenat 47,

52 342 Svetvinčenat

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

bottom of page